Jeugdweekend 2019

Beste leden en ouders,
 
De inschrijving voor het Pernix jeugdweekend is geopend. Er kan tot en met 10 maart worden ingeschreven!
 
Het Pernix Jeugdweekend belooft weer een super gaaf weekend te worden! In het weekend van 5 tot en met 7 juli 2019 zal het Sport & Spelteam jullie weer gaan vermaken met heel veel spelletjes en zullen de koks jullie gaan verrassen met overheerlijk eten! Dus zit je in de A, B, C, D, E, F of bij de kangoeroes en wil je dit weekend niet missen, meld je dan nu aan door onderstaand inschrijfformulier volledig ingevuld te mailen naar:
 
jeugdweekend@pernix.nl

Inschrijfformulier Jeugdweekend 2019  


Gezien de ervaring van de afgelopen jaren en de populariteit van het weekend is er besloten om dit jaar weer via loting de plaatsen te vergeven.
Tot en met 10 maart 2019 kun je je aanmelden. Daarna sluit de inschrijving en zullen wij aan de hand van het aantal inschrijvingen per leeftijdsgroep het aantal deelnemers per groep bepalen. Bij te veel aanmeldingen, zal door middel van een loting bepaald worden welke deelnemers mee kunnen. Uiterlijk 1 april a.s. zullen wij per mail laten weten wie meegaan en wie op de reservelijst zijn geplaatst. We streven ernaar zoveel mogelijk kinderen mee te laten gaan.
 
Omdat er veel animo is voor het Jeugdweekend en we geen kinderen onnodig willen teleurstellen, gaan we ervan uit dat wanneer je je aanmeldt je ook
daadwerkelijk meegaat.
 
De kosten voor dit weekend bedragen 65 euro (1e kind) en 60 euro voor het 2e en 3e kind.
 
Mocht je nog vragen hebben dan is één van ons altijd te vinden in de Zijlhal en na het zaalseizoen weer op het Pernixveld of via de mail (jeugdweekend@pernix.nl)
 
Groetjes,
 
De hoofdstaf
Manolis Karamanolis, Lisa Huivenaar en Karen Arnoldus (tante Ka)
 
 
PS: helaas is het ons nog niet gelukt om een nieuwe locatie te vinden, vandaar wederom het verzoek om tips en suggesties voor een grotere locatie naar ons te mailen (criteria: meerdere accommodaties + eigen, grote keuken + meer dan 120 slaapplekken + een bos op loopafstand).