Bardienst

Voor sommige barvrijwilligers is het nieuw om een bardienst te draaien. Ook voor de al wat langer meedraaiende barvrijwilligers geldt, mocht je er niet uit komen, vraag om hulp aan één van de barcomissieleden. Zie hieronder wie dit zijn. We proberen als barcommissie altijd iemand van ons aanwezig te laten zijn, echter zal dit niet altijd lukken i.v.m. wedstrijden/fluiten/coachen e.d.

Indien je niet op de opgestelde tijd kunt dien je zelf vervanging te regelen. En door te geven wie je hebt geregeld. Dit doorgeven doe je bij Iris Swanenburg (irisswanenburg@hotmail.com) EN bij Joost van Manen (joostie_j@hotmail.com). In de kast in de keuken rechts van de magnetron kunnen jullie de de vernieuwde handleiding voor de Inn-Team lezen. Indien jullie hier vragen over hebben kunnen deze gesteld worden aan Joost of Freek.

De Barcommissie:

Rooster

Voor het bekijken van het actuele barrooster dient u ingelogd te zijn. U kunt inloggen met het door u opgegeven e-mail adres bij Pernix.

Als u uw wachtwoord niet meer weet dan kunt u via de inlog pagina aan u zelf een link laten sturen voor het resetten van uw wachtwoord.

Als u niet meer weet welke e-mail adres er bij Pernix bekend is, neem dan contact op met het secretariaat.